Contact: info@petravandalon.nl, 06-51062994

Wie ben ik?

Wie ben ik? Ik ben Petra Vandalon.  Ik ben coach en gespecialiseerd in het spiegelen met honden. Ik bied cliënten begeleiding aan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, gebruikmakend van de hond.

Wil je meer informatie? Dat kan! Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op.

Ervaring

Vanaf jongs af aan ben ik geïnteresseerd in het gedrag van mens en dier. Door mijn levenservaringen als moeder van drie kinderen onder de 18, 2 volwassen zonen en als oma van een allerliefste kleindochter ben ik zo’n 25 jaar geleden gaan werken met honden. Ook in mijn privé- leven hebben honden altijd een grote rol gespeeld. Ik heb honden leren “lezen” en weet hoe ze met hun lichaamstaal communiceren. Deze ervaring gebruik ik in het coachen met de hond. 

Door mijn jarenlange ervaringen heb ik geleerd om praktisch bezig te zijn met de voor mij belangrijkste levens-ankers; mensen en honden. Tijdens mijn studie psychologie aan de open universiteit Nederland leerde ik de theoretische onderbouwing. Tevens heb ik de opleiding tot spiegeltrainer gevolgd bij “Hondenspiegel” te Doorn. Sinds drie jaar coach ik mensen met behulp van honden. 

Mijn missie

Ik bied kinderen en hun ouders/verzorgers of volwassenen begeleiding aan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, gebruikmakend van de hond. Worden wie je bent met hoofd, hart en handen!

Als vooruit kijken je onzeker maakt en als achter je kijken je een triest gevoel geeft, dan sta ik naast je. Als je niet weet welke weg je in moet slaan en als je twijfelt over de weg die je gegaan bent, dan zoeken we samen het juiste pad. Als je zelf niet weet waar je staat en als een dierbare je niet kan helpen, dan staan de hond en ik voor je klaar

Hulp en advies nodig?

Vraag jij je af wat ik voor je kan betekenen en hoe een behandeling bij mij in zijn werk gaat? Of wil je direct een afspraak maken? Je kunt altijd geheel vrijblijvend contact opnemen!

Spiegelen met hond

Algemene voorwaarden

Hier vind je praktische informatie voor nieuwe cliënten.

Persoonlijk, toegewijd en professioneel

Wist je dat gemiddeld een op de vier Nederlanders in zijn of haar leven te maken krijgt met psychische vragen of problemen? Het overkomt ons allemaal, het hoort bij het leven. Schroom je niet, ik sta voor je klaar!