Contact: info@petravandalon.nl, 06-51062994

Referenties

Hieronder vind je verschillende referenties. 

Meerdere mensen gingen je voor en schakelden de hulp van mij en mijn honden in. Het is altijd fijn te lezen wat dit met mensen gedaan heeft en hoe zij het hebben ervaren. 
Verschillende ervaringen staan hieronder dan ook uitgelicht. 

Wellicht heb je na het lezen van de referenties vragen of wil je meer informatie. Neem in dat geval gerust contact met mij op.

Ineens zag ik dat er achter mijn hulpvraag een veel belangrijkere vraag tevoorschijn kwam. Door hier mijn antwoord op te vinden, samen met de hond, kon ik sneller werken aan een oplossing voor mijn werkvraag! Voor mij heeft deze spiegeling veel helderheid gegeven, waar ik tot op de dag van vandaag veel profijt van heb!

Mijn zoontje is geen prater, een echte binnenvetter. Als je als ouder ziet dat je kind niet lekker in zijn vel zit en je al van alles geprobeerd hebt, je al overal geweest bent, dan is het een verademing om te zien hoe Petra (en haar hond) het probleem vrij snel wist te traceren. Door het krijgen van handvatten, kan ik mijn zoon nu beter ondersteunen.

Hulp en advies nodig?

Vraag jij je af wat ik voor je kan betekenen en hoe een behandeling bij mij in zijn werk gaat? Of wil je direct een afspraak maken? Je kunt altijd geheel vrijblijvend contact opnemen!

Spiegelen met hond

Algemene voorwaarden

Hier vind je praktische informatie voor nieuwe cliënten.

Persoonlijk, toegewijd en professioneel

Wist je dat gemiddeld een op de vier Nederlanders in zijn of haar leven te maken krijgt met psychische vragen of problemen? Het overkomt ons allemaal, het hoort bij het leven. Schroom je niet, ik sta voor je klaar!