Met gepaste trots kunnen we je melden dat de website van Petra Vandalon online staat. De website bestaat uit verschillende onderdelen. Zo vertel ik in een theoretisch gedeelte meer over de systemen waarin honden leven en hoe het spiegelen met honden werkt. Mijn werkwijze komt aan bod en mijn doelgroepen worden omschreven.

Hulp en advies nodig?

Vraag jij je af wat ik voor je kan betekenen en hoe een behandeling bij mij in zijn werk gaat? Of wil je direct een afspraak maken? Je kunt altijd geheel vrijblijvend contact opnemen!

Spiegelen met hond

Algemene voorwaarden

Hier vind je praktische informatie voor nieuwe cliënten.

Persoonlijk, toegewijd en professioneel

Wist je dat gemiddeld een op de vier Nederlanders in zijn of haar leven te maken krijgt met psychische vragen of problemen? Het overkomt ons allemaal, het hoort bij het leven. Schroom je niet, ik sta voor je klaar!