Contact: info@petravandalon.nl, 06-51062994

Ik bied kinderen en hun ouders/verzorgers of volwassenen begeleiding aan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, gebruikmakend van de hond. Honden communiceren met elkaar en met mensen door middel van houding, gedrag en energie.

De hond kijkt op instinctieve wijze naar het ‘hier en nu’ en niet naar het verleden of de toekomst. Zij reageren op signalen die mensen aan ze geven. Honden reageren ad hoc op emoties of gedrag en laten direct zien wat het effect van deze signalen op hen is. Zij ‘spiegelen’ ons hiermee. Door deze ‘spiegel’ te bekijken, kan ik mensen helpen om zich op een positieve manier te ontwikkelen. De perfecte combinatie tussen mens en dier laat je ervaren wat het effect is van eigen gedrag. Door bewustwording kunnen persoonlijke kwaliteiten, talenten, houding en gedrag in positieve zin worden ontwikkeld.

 

Kort samengevat

Een hond reageert puur en direct op wat hij ziet. Ze lezen letterlijk wat je denkt, voelt en uitstraalt waardoor ze uitstekend mensen kunnen spiegelen. Zij zijn jouw spiegel! Hun reactie kan ik vertalen, waardoor we snel tot de kern van het probleem komen. Door deze bewustwording kunnen we werken aan de positieve ontwikkeling van jouw:

  • kwaliteiten
  • talenten
  • houding
  • gedrag. 

Hulp en advies nodig?

Vraag jij je af wat ik voor je kan betekenen en hoe een behandeling bij mij in zijn werk gaat? Of wil je direct een afspraak maken? Je kunt altijd geheel vrijblijvend contact opnemen!

Spiegelen met hond

Algemene voorwaarden

Hier vind je praktische informatie voor nieuwe cliënten.

Persoonlijk, toegewijd en professioneel

Wist je dat gemiddeld een op de vier Nederlanders in zijn of haar leven te maken krijgt met psychische vragen of problemen? Het overkomt ons allemaal, het hoort bij het leven. Schroom je niet, ik sta voor je klaar!