Contact: info@petravandalon.nl, 06-51062994

Werkwijze

Hoe werk ik?
  • Als eerste volgt er een intakegesprek. Je wordt ontvangen in een atmosfeer van vriendelijkheid, waar jij je welkom voelt.
  • Je stelt mij je hulpvraag. Samen werken we deze hulpvraag uit tot een concrete werkvraag.
  • Binnen enkele dagen ontvang je een verslag van de intake.
  • In een vervolgafspraak gaan we samen met de hond aan de slag. Dit kan zijn in bos of op een grasveld bij een meer. Hierbij wordt je gevoel in alle aspecten aangesproken.
  • Tijdens de spiegeling wordt het gedrag van de hond door mij vertaald. Deze vertaalslag koppel ik tijdens en na de spiegeling naar je terug.
  • Na een aantal dagen ontvang je een eindverslag met daarin de uitkomst van de spiegeling.
  • Aansluitend volgt er een evaluatie en wordt er gekeken of er nog vervolgstappen nodig zijn. Er kunnen meerdere sessies noodzakelijk zijn om de coaching met voldoening te beëindigen.

Hulp en advies nodig?

Vraag jij je af wat ik voor je kan betekenen en hoe een behandeling bij mij in zijn werk gaat? Of wil je direct een afspraak maken? Je kunt altijd geheel vrijblijvend contact opnemen!

Algemene voorwaarden

Hier vind je praktische informatie voor nieuwe cliënten.
Essentie

De hond maakt onzichtbare aspecten tastbaar en inzichtelijk voor mij. Ik, als coach, weet haarfijn de signalen van de hond om te zetten naar concrete informatie. Hiermee zal jij op een snelle manier aan de slag gaan. Deze snelle interactie wordt zelden bereikt in een één op één gesprek of training. De meeste trainingen en therapieën zijn namelijk verbaal gericht. Zo wordt bij reguliere gedragstherapie veel gebruik gemaakt van het verbaliseren van gedachten en gevoelens. Bij het honden spiegelen gaan er energieën stromen! Vragen worden antwoorden en je begrijpt met je hart waardoor het antwoord beklijft! 

.